Eva Longoria na naslovnici magazina Elle: Na A-listu stigla zahvaljujući ulozi najseksi kućanice

Piše: I. H.

Naslovnicu najnovijeg izdanja magazina Elle krasi 48-godišnja Eva Longoria, koja na novim fotografijama izgleda bolje nego ikada.

Slavna ‘kućanica’ Eva Longoria priznala je i sama da je iskoristila priliku i ‘zajahala val’ zahvaljujući kojem je postala jedna od najtraženijih glumica Hollywooda. Na holivudsku A-listu 48-godišnjakinja je stigla zahvaljujući ulozi Gabrielle Solis u hit seriji ‘Kućanice’, gdje je bila i najseksi kućanica u glumačkoj ekipi.

„Sjećam se kada sam bila u ‘Kućanicama’ da sam uvijek bila ‘ona seksi’, a ljudi su me često pitali je li me strah da će me to ‘smjestiti u ladicu onih koje su seksi’“, rekla je Eva Longoria za Elle i dodala:

„Nije me briga, jer doći će dan kada više neće govoriti da sam seksi. No, ni to me ne brine.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

A koliko je trenutno stvarno seksi, pokazala je i na najnovijim fotografijama iz Elleovog editorijala, u kojem je, između ostalog, pozirala u kožnom baloneru Michaela Korsa, koji je senzualno otkrio dijelove njezine kože.

Glumica je ovom prilikom progovorila i o izazovima koje je doživjela režirajući svoj prvi fillm ‘Flamin’ Hot’ u industriji kojom dominiraju muškarci.

„Morate pretpostaviti da imate posao, jer to je ono što muškarci rade cijelo vrijeme. Oni ni ne pomišljaju da se moraju boriti za svoj posao. Kada sam to shvatila, promijenio se i moj pristup, ali i moj ton u sobi. Pomislila sam, ovo je moj film i svakim dijelom svoga tijela znam da ću ga i režirati. Nisam mogla podbaciti u svom prvom filmu, to nije bila opcija za mene, jer znam da tada ne bi dobila drugu priliku.“

Pročitajte još