Jennifer Lopez otkrila tajnu svog izgleda: Žene što su starije su i seksipilnije, granice za mene ne postoje

Piše: L. K. P.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez uskoro će objaviti novi singl znakovitog naziva “Can‘t Get Enough” kojim najavljuje svoj novi album koji u prodaju stiže 16. februara iduće godine.

U julu je proslavila 54. rođendan, a uz brojne poslovne i privatne obaveze kojima je svakodnevno zatrpana, Lopez je u razgovoru za specijalno izdanje američkog časopisa Elle pod nazivom “Žene u Hollywoodu” odgovorila na pitanje svih pitanja – kako se nosi sa svojom dobi i starenjem?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

– U Hollywoodu je sve više uloga za žene zrele dobi i to je sjajna vijest. Čini se da su i publika i producenti napokon shvatili da starije žene s godinama postaju sve više seksi. Njihova ljepota i atraktivnost nisu samo tjelesne, nego dolaze s iskustvom i karakterom, te mudrošću koja ih prati, izjavila je Jennifer Lopez i dodala kako se smatra sretnicom što živi i radi punom parom u razdoblju u kojem je holivudska industrija snova usvojila nove standarde za žene zrele dobi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

– Za žene moje dobi sve je više uloga, što donedavno nije bio slučaj. Mnogo toga se promijenilo i više se ne moramo osjećati potištenima i posramljenima što priroda čini svoje. Dapače, što sam starija, osjećam se sve više seksi, jer mogu više ponuditi drugima i sebi. Iskusnija sam, zadovoljnija sobom i životom, a priče iz davnina kako 30+ žene niko ne želi gledati na filmskom platnu i na malim ekranima, tjeraju me na smijeh, priča Jennifer Lopez i dodala da će nastaviti raditi sve dok bude imala motiva i dok je zdravlje bude služilo.

 

– Vidjet ćemo dokad će to biti, teško je to trenutačno procijeniti: možda do svoje sedamdesete, osamdesete, devedesete…, tko zna? No, najvažnije da ima sve više uloga za žene svih životnih dobi”, dodala je.

Rođena je u Bronxu, a počeci na sceni bili su joj definirani imidžom djevojke iz susjedstva, prema nazivu njezinog velikog hita “Jenny from the Block”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

– No, nikad nisam dozvolila da me ta slika definira jednom zauvijek, nego sam se nastavila razvijati i dokazala da granice za mene jednostavno ne postoje, izjavila je Lopez, koja se jednog dana, po uzoru na svog supruga Bena Afflecka, namjerava okušati i u filmskoj režiji.

A svoju liniju kojom desetljećima izaziva oduševljenje i zavist širom svijeta zahvaljuje vježbi, uravnoteženoj prehrani i – mnogo sna. Njeni treninzi su brzi i intenzivni, a Jennifer je vrlo pedantna i kad je riječ o prehrani, spavanju i općenito svim drugim sastavnicama koje čine njezinu svakodnevicu, a uključuju odmor i dobar san, koji je najvažniji za djelotvoran oporavak tijela, duha i uma.

Pročitajte još