Nova djevojka Charlesa Pearcea: Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom

Piše: I. H.

 

Nova navodna djevojka Charlesa Pearcea za Večernji list je rekla da su samo prijatelji, no izvori tvrde da među njima postoji i nešto više.

 

Iako razvod Elle Dvornik i Charlesa Pearcea još nije finaliziran, priča se da je on već pronašao novu ljubav.

 

Izvor blizak ovom paru otkriva da je Britanac navodno već neko vrijeme u ljubavnom odnosu s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić.

 

Sandra je vlasnica agencije za prodaju luksuznih nekretnina, koja je registrovana u Balama gdje i živi, a 2021. tamo su s djecom preselili i Ella i Charles.

Foto: Pixsell

Sandra i Charles prijatelji su na Instagramu i on joj lajka skoro svaku objavu.

 

Iz spomenutog hrvatskog medija kontaktirali su Charlesovu novu navodnu djevojku, koja je trenutno u Švedskoj, no dala je kratak komentar.

 

“On i ja nismo u vezi, ali jako smo dobri prijatelji i partneri. Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom” kazala je Sanda kroz smijeh, no izvor blizak redakciji tvrdi kako se iza njihovog prijateljstva krije nešto više. Charles se oko svega još nije oglašavao.

Inače, uskoro bivši supružnici Charles i Ella ovog ponedjeljka sreli su se na Općinskom sudu u Puli gdje su imali zakazano ročište. Po dolasku na sud fotografi su ih snimili s njihovim advokatima, a nijedno od njih nije htjelo davati nikakve izjave.

 

Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, i dobili su dvije kćerke, Balie i Lumi.

Pročitajte još