Porodična idila Eve Longorije: Snimljena u šetnji sa suprugom i sinom

Piše: I. H.

 

Američka glumica, producentica i rediteljica Eva Longoria, sina Santiaga Enriquea je dobila u braku s meksičkim producentom Joséom Bastónom.

 

Porodični izlazak na ručak u Beverly Hillsu otkrio je kako slavna mama, američka glumica, producentica i rediteljica, Eva Longoria, svog sina Santiaga Enriquea, koji je u junu proslavio peti rođendan, nosi na rukama. Dječak se u maminom naručju zabavljao igricama na njezinom pametnom telefonu i dok su mnogi hvalili njezinu brižnost, neki od ljudi koji su ih sreli na ulici zapitali su se nije li možda ipak malo pretjerala u svojoj majčinskoj brizi i pažnji.

Sina je dobila u svom trećem braku s meksičkim producentom Joséom Bastónom, kojeg je upoznala na spoju na slijepo, koji su organizovali njihovi zajednički prijatelji.

Eva je rođena u Teksasu, odrasla je u gradu Corpus Christi na porodičnom imanju sa tri sestre – Elizabeth Judinu, Emily Jeanette i Esmeraldu Josephinu, a nakon što je diplomirala kineziologiju, proslavila se ulogom preljubnice Gabrielle Solis u hit seriji “Očajne kućanice”. Na vrhuncu slave zarađivala je 400 hiljada dolara po epizodi i bila jedna od najbolje plaćenih televizijskih zvijezda, ali na privatnom planu nizala je ljubavne neuspjehe.

Njezin prvi brak s glumcem Tylerom Christopherom, kojeg je upoznala na setu serije “General Hospital”, potrajao je samo dvije godine, a od osam godina mlađeg košarkaša Tonyja Parkera, razvela se nakon tri godine kad je napokon shvatila da je njen suprug serijski preljubnik.

 

“Jose je najdivniji suprug i otac kojeg sam mogla zamisliti”, napisala je Longoria u objavi kojom je suprugu čestitala 55. rođendan, a kako je postala majka, u sve ugovore koje potpisuje s filmskim studijima, te televizijskim i modnim kućama, traži stavku koja joj dozvoljava da je sin prati na snimanjima.

U mnogim intervjuima otkrila je koliko uživa u majčinstvu, te da najviše roditeljskih savjeta dobija od svoje najbolje prijateljice, dizajnerice Victorije Beckham.

 

“Kod Victorije me najviše fascinira što je neprestano prisutna u životima svoje djece, a posebno njezina kreativnost u organizaciji njihovih međusobno toliko različitih aktivnosti”, rekla je Longoria.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

“Uvijek je dostupna, a nije joj teško sjesti u avion samo da bismo se vidjele. Na neki način je doživljavam kao stariju sestru koja za mene uvijek ima bezbroj dobrih savjeta – i privatnih i profesionalnih”, kaže glumica koja je krsna kuma Victorijine kćeri Harper Beckham, a na svim revijama svoje prijateljice ima počasno mjesto u prvom redu.

Pročitajte još