Čitavo malo bogatstvo: Jovana Joksimović pokazala burmu vrijednu 3.500 eura

Piše: I. H.

Jovana Joksimović je 2012. godine prvi put izgovorila svoje sudbonosno „da“ suprugu Željku na Maldivima, a dvije godine kasnije organizovali su crkveno vjenčanje i veliku proslavu za porodicu i prijatelje.

Te godine, jedna od glavnih tema bila je burma Jovane Joksimović, kao i njena cijena, a do danas nismo imali priliku da vidimo kako izgleda famozni prsten.

Poznati supružnici nisu štedili kada je riječ o vjenčanju, kasnije i svadbi, te se često nagađalo o ciframa koje su izdvojili za burme.

Prstenje od osamnaestokaratnog žutog zlata sa pravim dijamantima iz Bvlgari kolekcije „Zero“, koje je rađeno po specijalnoj narudžbi za Jovanu i Željka, vrlo je vrijedno.

 

Tada je na zvaničnom sajtu spomenutog brenda nakita, burma Jovane Joksimović koštala 4.650 dolara, odnosno 3.500 eura, a sada imamo priliku vidjeti i kako čuveni prsten zapravo izgleda.

Voditeljica je na pauzi od snimanja pozirala u studiju, te fotografiju podijelila na svom Instagram profilu, gdje je u krupnom kadru bila burma, kao i jarkocrveni karmin koji joj savršeno pristaje.

 

Zlatni prsten, koji po sredini ima sitne dijamante, na voditeljicinoj ruci stoji uz zaručnički prsten, te je svima jasno da mjesta krizi u Jovaninom i Željkovom braku nema.

Iako se prethodnih dana svašta pisalo o njima, voditeljica i muzičar žive u harmoničnom odnosu, ne obazirući se na negativne komentare koje često pročitaju na društvenim mrežama.

Pročitajte još