Poput morske sirene: Amal Clooney zablistala u svjetlucavoj haljini s ombre efektom

Piše: I. H.

Foto: Sky News

Crveni tepih britanskih modnih nagrada – British Fashion Awards održan je preksinoć u Royal Albert Hallu u Londonu. Amal Clooney bila je jedna od slavnih dama koja je privlačila pažnju svojom pojavom.

 

Iako Amal Clooney uvijek plijeni pozornost svojim modnim izborima, bez obzira na to gdje se nalazi, tako ni crveni tepih British Fashion Awardsa nije bio iznimka u tome.

 

Advokatica za ljudska prava, za tu priliku izabrala je svjetlucavu kreaciju sirena-kroja koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru na decentan način, a koja je mamila poglede iz svih uglova. Tačnije, nosila je haljinu Ateliera Versace.

Haljina bez rukava u boji kože bila je ukrašena zlatnim i brončanim aplikacijama koje su varirale u veličini i obliku, te stvarale ombre efekt na crvenom tepihu.

 

Ispod duge haljine provirivale su štikle u zlatnoj boji, a izdanje je dovršila zlatnom pismo-torbicom te nakitom iz Cartiera.

 

Uz tu kombinaciju sjajno se uklopio i make-up u nude nijansama. Za njezinu šminku i ovoga puta pobrinula se Charlotte Tilbury.

Štaviše, Amal Clooney pozvana je na British Fashion Awards kako bi svojoj dugogodišnjoj prijateljici, šminkerici i poduzetnici uručila posebnu nagradu za njezin doprinos modi – a koji uključuje rad s više od 100 dizajnera, na više od 180 naslovnica časopisa i više od 600 editorijala i reklamnih kampanja.

Pročitajte još