Nikad mršavija Meghan Markle uhvaćena u šetnji: Zabrinula fanove svojim izgledom

Piše: L. K. P.

Svijetom su odjeknule vijesti kako su u knjizi ‘Endgame’ otkrivena imena članova kraljevska obitelji koji su imali rasističke komentare za njenog sina, a Meghan se sada pojavila u javnosti i iznenadila izgledom

Meghan izgleda drugačije nego inače, a mnogi su primijetili kako je znatno mršavija.

Meghan je s osmijehom prošetala, a na sebi je imala sportsku kombinaciju crnih tajica i majice. Uz sve je uskladila i sportske tenisice, zelenu šiltericu i sunčane naočale.

Izgledala je dobro raspoloženo, iako su neki zabrinuti zbog njenog drastičnog gubitka kilograma.

Inače, nedavno je knjiga o situaciji na britanskom dvoru izašla u javnost. Verzija spomenute knjige u Nizozemskoj navodno je otkrila kako su kralj Charles (75) i Kate Middleton (41) spominjali boju kože malenog Archieja.

Nakon toga autor knjige izjavio je za strane medije kako to nikada ne bi spomenuo niti je u knjizi. Izdavačka kuća Xander objavila je kasnije kako je primila zahtjev iz Sjedinjenih Država da naglo prekine prodaju knjige.

Podsjetimo, otkako su Harry i Megan 2020. napustili kraljevske dvore i porodica te se preselili u SAD, skandali ne staju. Prvo su dali intervjuu za Oprah Winfrey pa otkrili detalje iz porodice, a zatim je Harry podijelio dosada neispričane informacije u svojim memoarima ‘Spare’.

Da bi cijelu priču zaokružili, par je snimio i s Netflixom dokumentarac o njihovoj ljubavnoj priči te odluci da će napustiti palaču. Sada se većina pita, s obzirom da su im ukinute financije s dvora, kako će se dalje Harry i Meghan financirati.

Navodno će snimiti još jedan dokumentarac s Netflixom, a šuškalo se i kako bi Meghan mogla ponovo pokrenuti svoj blog kojeg je pisala prije nego je upoznala princa.

Jedino što je sigurno je da se vraća u svijet showbiznisa, što je potvrdila i sama kada se pojavila na crvenom tepihu nedavno.

– Da, točno je. Vraćam se u svijet showbussinesa i jedva čekam progovoriti o svemu što spremam – rekla je, kako je pisao Variety.

Pročitajte još