Nasmijani i u svom stilu: Ida Prester snimljena u izlasku sa suprugom

Piše: I. H.

Foto: Pixsell

 

Ida Prester s Ivanom Peševskim dijeli i više nego uspješnu ljubavnu priču, a strast prema izlascima na poseban ih način povezuje. U srijedu navečer pojavili su se zajedno na modnoj reviji hrvatskog brenda luksuzne ženske odjeće.

 

Kako je ranije izjavila ova voditeljica i pjevačica, supruga Ivana upoznala je na svom koncertu i od tog prvog trenutka su shvatili da je zabava nešto što čini važan aspekt njihovog odnosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Zbog djece je, skoro šest godina, bila kod kuće, a kad su napokon počeli ponovo zajedno izlaziti shvatili su, kazala je, da su ‘zaista dobar par u noćnim provodima’. Objasnila je i da su u izlascima “dečko i cura”, da imaju baš dobru hemiju te da se ne moraju ni vidjeti cijelu večer, pomaze se u prolazu i svako ode na svoju stranu.

 

Sinoć su viđeni na jednoj hrvatskoj modnoj reviji u svom stilu. U šarenom, razigranom i njima svojstvenom looku, te su Ida i njezin suprug nasmijani pozirali pred objektivima fotoreportera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Podsjetimo, par je u braku 10 godina te zajedno imaju dvojicu sinova, a za što sretniji brak u njihovom slučaju ključna su zajednička putovanja, kako je jednom objasnila.

 

“Ja bih tu bila malo lijena jer sam više u brizi o djeci, ali jednom mjesečno moramo otići negdje kao par”, okrila je Ida svojevremeno za IN magazin.

 

Pročitajte još