Karleuša raznježila pratioce uspomenom iz djetinjstva: Jedna od rijetkih slika s mamom i tatom zajedno

Piše: L. K. P.

Pjevačica Jelena Karleuša raznježila je fanove emotivnom fotografijom iz djetinjstva dok je slavila jedan od svojih rođendana. Sjedi majci Divni u krilu, a kraj nje je i otac Dragan.

– Jedna od rijetkih slika s mamom i tatom zajedno – napisala je Jelena u opisu fotke i dodatno raznježila pratitelje.

Jelenini roditelji vjenčali su se 1977. godine, a njena majka Divna tada je imala svega 19 godina i bila je studentica prava. Kćerku Jelenu dobili su godinu dana kasnije, a razveli su se dok je pjevačica bila djevojčica.

Otac Dragan, inače kriminalistički inspektor, u drugom je braku dobio dva sina, dok majka Divna nije imala nikog osim Jelene. Njihov razvod pjevačicu je jako pogodio, a Jelena se i danas boji raspada porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Smatram da smo mi još uvijek u braku jer sam se ja, kao dijete razvedenih roditelja, uvijek plašila kraha i rasturanja obitelji. Ja bih to doživjela kao neuspjeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osjećaj zajedništva i obitelji, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osjećaj nema u sebi – izjavila je pjevačica u jednom intervjuu.

Jelenina majka Divna preminula je u martu 2019. godine. Ona je pjevačici bila najvažnija ‘figura’ u životu.

– Kao kćerka jedinica bila sam izuzetno vezana za nju. Gubitak nje je bio ostvarenje najvećeg životnog straha. Divna je umrla, da zlo bude veće, u periodu kad mi je u privatnom i poslovnom smislu bilo najteže i kad mi se cijeli svijet rušio, i to javno, na svim naslovnim stranama. Kao da je život smislio najgori mogući scenarij da bi vidio kako miš igra na usijanoj ploči. Tako muče životinje u eksperimentima – prisjetila se Jelena početka 2019. godine za Kurir, a kada je nakon navodne afere s nogometašem Ognjenom Vranješom ostala bez majke.

Pročitajte još