Povratak na posao: Doris Pinčić prvi put u javnosti nakon rođenja kćerkice

Piše: I. H.

Foto: John Pavlish

Samo tri mjeseca nakon što je rodila svoje treće dijete, hrvatska voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović polako se vraća na posao. Naime, Doris je vodila panel u kojem se, između ostalog, razgovaralo o njezi kože malih beba.

 

Uprkos nedavnoj trudnoći, Doris je sada pokazala kako je u kratkom vremenu uspjela vratiti staru liniju i izgleda savršeno kao i prije. A na panelu koji je vodila, razgovaralo se o njezi kože zavisno o godišnjim dobima, kao i o njezi kože novorođenčadi te dermatološkim problemima koji se javljaju iza poroda i u različitim fazama života.Tako da organizatori sigurno nisu mogli naći bolju osobu od Doris, koja kao majka troje djece sigurno ima šta za reći o ovoj temi.

 

Podsjetimo, lijepa voditeljica je 5. septembra rodila kćerkicu koju je dobila u drugom braku s menadžerom Davorom Guberovićem. Doris iz prethodnog braka, s muzičarom Borisom Rogoznicom, ima sina Donata i kćer Gitu, a Davor Guberović iz bivšeg braka ima dva sina. Doris je dan prije rođenja njihove kćerkice proslavila 35. rođendan kojeg je provela u porodilištu, a do danas nije otkrila ime malene djevojčice, a nije je, kako to obično rade ponosne mame, pokazala na društvenim mrežama.

Pročitajte još