Dječiji nestašluk: Princ Louis ponovo zvijezda kraljevskog okupljanja

Piše: I. H.

 

Najmlađe dijete princa Williama i Kate Middleton redovno privuče pažnju svojim ponašanjem i izrazima lica, a iznimka nije bio ni Louisov dolazak na tradicionalni božićni koncert u Londonu.

 

Kate Middleton je još jednom ugostila članove kraljevske porodice i posebne zvanice na trećem koncertu božićnih pjesama u Westminsterskoj opatiji. Ove godine porodici se pridružio i razigrani princ Louis, a stigli su i brojni drugi članovi porodice.

 

Louis, princeza Charlotte i princ George izgledali su neodoljivo u kaputićima dok su držali roditelje za ruke na svečanom događaju. Dobro odgojena djeca donijela su pisma koja su slali manje sretnoj djeci za Božić.

 

 

Ipak, petogodišnji princ Louis na koncertu božićnih pjesama Together at Christmas nije izdržao bez nestašluka. Nakon službenog dijela pokazao je svoju dječje drsku i nestašnu stranu dok je neodoljivi trojac držao svijeće. Stariji brat George i sestra Charlotte bili su znatno mirniji od Louisa, iako nisu odoljeli šaptanju na godišnjem događaju u Westminsterskoj opatiji koji je organizirala njihova mama Kate Middleton.

 

Ali neodoljiv i nestašan princ nije izdržao te se nagnuo i zaigrano puhnuo i ugasio svijeću svoje starije sestre, princeze Charlotte, dok se princeza Kate smijala. A preslatka princeza Charlotte također nije izdržala te je prasnula u smijeh.

 

 

 

 

No, ovo nije prvi put da je princ Louis privukao pažnju svojim nestašlucima. Nedavno je priredio show za kraljevske fanove dok je bio na balkonu Buckinghamske palače. Tada je viđen kako pravi grimase, pokriva uši i rasteže ruke dok je stajao na balkonu Buckinghamske palače tokom leta RAF-a.

Pročitajte još