Pogledajte u kakvim je izazovnim kombinacijama zablistala Tea Tairović u Sarajevu

Piše: I. H.

Foto: Hayat.ba

Srbijanska pjevačica Tea Tairović sinoć je održala koncert u prepunoj sarajevskoj Skenderiji.

Osim po hitovima “Balkanija”, “Hajde”, “Polako”, “Bibi habibi”, i “Otkad tebe znam”, ova pjevačica je poznata i po izazovnim kombinacijama u kojima se pojavljuje na koncertima. Sinoć je Tea publiku oduševila seksi kombinacijama, a presvukla se tri puta. Njen izbor za sarajevsku publiku na početku je bila haljina, zatim dvodijelni komplet i za kraj se presvukla u pantalone, a sve je pratio šljokičasti sjaj.

Foto: Hayat.ba

Naravno, nije izostao ni trbušni ples koji izvodi tokom svojih nastupa, a na bini joj se pridružila i grupa plesača, a sam koncert je praćen vatrenim efektima.

 

Nakon koncerta Tea je otkrila kakva je sarajevska publika, zahvalila se i rekla da je bilo nezaboravno i da jedva čeka da ponovi.

 

– Ne možete da ostvarite sve ono što ste zamislili ali mogu reći da sam ja večeras imala i više nego što mi je potrebno. Kada sam pjevala pjesmu “Malo mi je”, iskoristila sam frazu da mi je prosto malo jedna noć sa njima, jer je ono stvarno bilo nerealno, nestvarno, nešto što nikada u životu nisam doživjela. Daj Bože da se ponovi – rekla je Tea.

Inače, Tea je nedavno promijenila tekst pjesme “Izrael i Palestina” zbog rata u Gazi.

 

“Za slučaj da to nekoga povređuje, ja sam tekst pjesme promijenila”, istakla je, te umjesto Izrael i Palestina pjeva Španija i Argentina.

Pročitajte još