Lana Jurčević objavila prvu fotografiju bebe: Za nekog si samo broj, a nekome si cijeli svijet

Piše: I. H.

Foto: Pixsell

Hrvatska pjevačica i poduzetnica, Lana Jurčević, krajem novembra je rodila svoje prvo dijete koje je dobila sa svojim partnerom Filipom Kratofilom.

 

Pjevačica je raznježila svoje pratitelje na Instagramu objavivši prvu fotografiju svoje bebe, a koju je snimila još u porodilištu.

 

Lana je u objavi podijelila fotografiju dječije ručice i bolničkih narukvica koje su ona i beba nosile, ali spol i ime je odlučila sačuvati za sebe i svoje najbliže.

“Za nekog si samo broj, a nekome si cijeeeeli svijet”, napisala je Lana uz hešteg “uspjeli smo” i raznježila svoje pratitelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

 

“Divotica”, “Čestitke”, “Blagoslov”, “Čestitam mama Lana”, “Tvoj sretan broj”, “Čestitke, da vas dragi Bog čuva”, “Čestitke na tako divno daru”, “Bravo, hrabra mamo”, komentarisali su njezini pratitelji.

 

Lana je dijete rodila u Zagrebu, a nakon poroda se oglasila na društvenim mrežama.

 

“Moja najdraža bića na jednom mjestu. Šta mislite je li muško ili žensko? U zadnji tren smo napravili fotke za sebe jer nismo imali nijednu skoro trudničku sliku s obzirom na sve što smo prošli… Polako stavljamo ‘tačku na i’ na ovaj period, jer počinje jedna nova etapa, jedan potpuno novi život”, napisala je tada Lana uz predivan video sa svojim partnerom Filipom Kratofilom, a svoje putovanje detaljnije je opisala u novom blogu.

 

 

“Mi smo našu bebu čekali i željeli dugo, neki su to prepoznali u mojim suzama na videu koji sam objavila. Nisu to bile, bar za mene, ‘obične’ suze radosnice i ‘obična trudnoća'”, napisala je, a otkrila je kako četiri mjeseca ona i njezin partner nisu nikome rekli da čekaju bebu.

 

Lana je tokom trudnoće imala komplikacije, zbog kojih je dva mjeseca provela u bolnici.

Foto: Pixsell

“Niko nije znao ishod, iako su nam prognoze bile – nikakve. Postoji jedna stvar: negdje duboko u meni je bio osjećaj da toj prognozi jednostavno, ne vjerujem. Nije mi zvučala kako treba, intuicija mi je govorila drugačije…”, napisala je u novom blogu.

 

Na sreću, sve je prošlo u najboljem redu, a Lanu sada čeka najsretniji period u životu.

 

Izvor: showbuzz.dnevnik.hr

Pročitajte još