Obnovili ljubav: Tom Brady i Irina Shayk ponovo uhvaćeni zajedno

Piše: I. H.

Tom Brady je jedan od najslavnijih igrača u historiji američkog nogometa i jedna od najvećih sportskih zvijezda u Americi. Njegov svaki korak paparazzi prate u stopu. Početkom godine povukao se u penziju, i to nakon što se razveo od supruge Gisele Bundchen s kojom ima sina Benjamina i kćerku Vivian, a zajedno su podigli i njegovog sina Jacka iz prethodne veze.

Među svim ljepoticama koje su nakon razvoda privukle pažnju Toma Bradyja, a koji se danas posvetio biznisu i razvoju vlastitih uspješnih brendova, najveću medijsku pažnju izazvala je njegova romansa sa manekenkom Irinom Shayk.

Prošlog vikenda Tom Brady i Irina Shayk ponovo su snimljeni u Miamiju, gdje su zajedno večerali pa mnogi smatraju kako to nije bio običan susret bivših partnera i starih prijatelja, pogotovo jer se Irina Shayk pritom nadala da će proći neprimjetno. Iako je njihov ljubavni status dosta nejasan, Irini Shayk očito nije bilo drago što se našla na meti  paparazza koji su je dočekali na izlazu iz hotela, gdje je u svojoj limuzini, čekao Tom Brady.

Ljepotica je svoju anonimnost pokušala sačuvati navlačeći kapuljaču preko lica, no nije joj to pošlo za rukom. Navodno je za susret slavnog sportiste i manekenke kriv, jedan od najvećih holivudskih partijanera Leonardo DiCaprio. Holivudska zvijezda samo dan ranije je organizirala party na kojem su bili i Tom i Irina. Iako tada navodno nisu ni progovorili ni riječi jedno s drugim, izgleda da su ipak kasnije uspostavili kontakt pa i dogovorili druženje.

Glasine o njihovoj vezi počele su u maju, a kao najveći problem među njima istaknuo se odabir mjesta stanovanja. Irina Shayk, naime, poslom je velikim dijelom vezana za New York, gdje živi sa 6-godišnjom kćerkicom Leom De Seine koju ima iz veze s Bradlyjem Cooperom, dok Tom Brady voli topli jug i ne pada mu na pamet preseliti se iz Miamija u hladnije sjevernije krajeve.

Pročitajte još