Nicolas Sarkozy iskreno o Carli Bruni: Bila je izvrsna prva dama

Piše: I. H.

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy skoro nikad nije pokazivao svoje emocije, a svoju je vezu uvijek držao dalje od javnosti, no sada je odlučio otvoriti dušu. O supruzi ima samo riječi hvale, a nije mogao ne primijetiti koliku je ulogu Carla Bruni imala u njegovoj karijeri.

 

“Upoznao sam je sasvim slučajno, a vjenčali smo se nakon dva i po mjeseca”, ispričao je Sarkozy povodom predstavljanja svoje biografske knjige “Godine borbe”, prenosi Hola.

Sarkozy je upoznao lijepu talijansku pjevačicu netom nakon razvoda braka na jednoj večeri, a nakon kratke romanse vjenčali su se početkom 2008. u Elizejskoj palači u Parizu. Danas su nerazdvojan par, no u početku je malo ko vjerovao u trajnost njihove ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

“Ako trebate razmišljati da biste znali jeste li zaljubljeni – niste”, odlučan je francuski političar pri odgovaranju onima koji tvrde da par treba provesti nekoliko godina zajedno da bi bio siguran funkcionira li odnos.

“Vjenčali smo se prije skoro 16 godina, i dobili smo Giuliju koja je kao čudo. Sve je bila velika sreća”, komentarisao je svoju porodičnu sreću.

Njihov brak obilježila je i njegova predsjednička uloga koju je obavljao od 2007. do 2012. godine, a priznaje da je uloga lijepe Talijanke bila od velike pomoći. Priznao je da mu je bilo jako važno imati njezinu podršku te osobu s kojom može sve podijeliti, a ocijenio je i kao izvrsnu prvu damu.

 

Izvor: tportal.hr

Pročitajte još