Jelena Karleuša otkrila zbog čega trpi bolove: Jedva održala koncert

Piše: I. H.

Pop diva Jelena Karleuša nastupala je u Kotoru i napravila koncert za pamćenje, a zatim je objavila da je jedva izdržala i da joj je bilo jako loše.

Naime, pjevačica je bila neprepoznatljiva tokom višesatnog performansa, skoro da se nije pomjerila sa scene. Iako je publika navikla na energičnu koreografiju i energiju, ovog puta je to izostalo.

Ipak, niko nije slutio šta se iza toga svega krije, a tek nakon što je kao pravi profesionalac završila sa koncertom, otkrila je da trpi užasne bolove.

Pjevačica se ovim povodom oglasila na Instagramu otkrivši da su bolovi koje trpi nepodnošljivi, ali da nije željela da njeni saradnici zovu hitnu pomoć kako je niko ne bi vidio u tako lošem stanju.

Dodala je i da nije željela da razočara vjernu publiku, te je stegla zube i otpjevala cijeli repertoar te večeri, iako je zdravstveno stanje Jelene Karleuše bilo toliko loše da su organizatori željeli da nastup otkažu.

 

“Hvala svima koji ste sinoć došli na nastup u Kotoru. Bili ste fantastični. Ako primjećujete, čudno sam mirna. Nikada mi u životu nije bilo loše kao sinoć. Jedva sam imala snage da se popnem na tri stepenice bine. Bol koji u ovom momentu trpim je 10/10.

Ipak, stegla sam zube i odradila zbog vas iako su organizatori htjeli da odložimo. Hitnu pomoć poslije nastupa nisam dala da zovu jer sam izgledala užasno! Prije bih umrla nego neko da me vidi takvu.

Srećom, preživjela sam”, napisala je pop diva na društvenim mrežama.

Pročitajte još