Oglasio se i Grašo o Haninoj trudnoći

Piše: I. H.

 

U posljednje vrijeme se dosta šuška o drugoj trudnoći Hane Huljić, no izgleda da su glasine ipak neistinite. Iako Hana nije dala nikakav komentar o navodnoj trudnoći,  oglasio se Petar Grašo, a ranije je navodnu trudnoću komentarisao i Hanin otac Tonči.

 

– Ja bih volio još unučadi. Što se mene tiče, to bi bilo super, ali niko oko mene nije trudan. Svaki put kažem da bih pored Albe volio imati još unuka. Zasad in nema. Bit će”, bio je komentar Tončija Huljića.

O proširenju porodice jučer se oglasio i Petar Grašo demantirajući glasine: “Čista dezinformacija, ukratko! Za sad!”, izjavio je pjevač za InMagazin.

Iako je Grašina izjava ipak demantovala priče koje kruže, natuknula je da u budućnosti možemo očekivati još djece bračnog para koji ne prestaje intrigirati regionalnu javnost.

– Nikad nismo ni ona ni ja voljeli dijeliti naš privatan život, ali vjerojatno baš zbog toga što smo to što jesmo, što mediji nemaju toliko informacija o našem životu jer mi smo jednostavno odabrali taj put”, komentarisao je Grašo interes medija za njegovu porodicu, te dodao:

 

– Bili smo dosta na pladnju, ali sad smo hvala Bogu van pladnja, to je dobro.”

 

Podsjetimo, Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u februaru 2022. godine, a kćerkicu Albu dobili su u julu iste godine.

Pročitajte još