Adrijana Kurtišaj: SPLIĆANIN JE UKRAO MOJE SRCE

Piše: Redakcija

Poznato lice s malih ekrana, urednica i voditeljica na OBN televiziji, Adrijana Kurtišaj odnedavno je uplovila u novu ljubavnu priču. Dugo se nagađalo je li još u vezi s poznatom fudbalskom zvijezdom Elvirom Baljićem, ali je nagađanjima došao kraj. Lijepa Adrijana je odlučila ozvaničiti svoju vezu koja traje od ljeta ove godine.

Naime, Adrijana je posredstvom zajedničkih prijatelja tokom ljetovanja upoznala svoju novu ljubav u Splitu, a riječ je o splitskom ugostitelju koji nije odolio čarima naše lijepe voditeljice. U vezi su tek dva mjeseca i još uživaju u početku svoje ljubavne priče.

– Ako je ljubav dovoljno jaka, daljina joj ništa ne može – rekla nam je Adrijana, koja svaki slobodan trenutak iskorištava da otputuje na more i provede ga u zagrljaju svog novog momka.

– I on često dolazi u Sarajevo, tako da dovoljno vremena provodimo zajedno – ističe ona.

Podsjećanja radi, najatraktivnija TV voditeljica prošle godine bila je stalno u društvu bivšeg napadača Reprezentacije BiH, “Fenerbahçea” i “Real Madrida” Elvira Baljića, ali nikada javno nije potvrdila ovu vezu. Zajedničke fotografije iz Istanbula, u kojem su često provodili vrijeme, potvrđivale su njihovu ljubav, koja je okončana nekoliko mjeseci prije nego je Adrijana upoznala svog novog momka.

Pročitajte još