Modni okršaj Penelope Cruz i Shailene Woodley: Obje glumice su zasjale u elegantnim izdanjima

Piše: I. H.

Na premijeri filma ‘‘Ferrari‘‘ održanoj u Los Angelesu mnoge zvijezde su zablistale svojim modnim izdanjima. Španska glumica Penelope Cruz naprosto je oduzimala dah u jednostavnoj, ali predivnoj dugoj crnoj haljini s cvjetnim uzorkom i istaknutim dekolteom modne kuće Chanel. S obzirom na to da se Penelope često odlučuje za raskošne outfite s upadljivim uzorcima, njezino najnovije izdanje nikog nije začudilo. Cijeli outfit dodatno je upotpunila zlatnim nakitom.

A svojim odabirom za crveni tepih nije razočarala ni glumica Shailene Woodley koja se odlučila za zanimljivu Valentino kreaciju. Naime, ona se odlučila za pjeskovito smeđu dolčevitu, koju je nadopunila zlatnim ogrlicama, a posebnu pažnju privlačila je prozirna maksi suknja sa svjetlucavim elementima. Ovu zanimljivu kombinaciju dodatno je ‘‘začinila‘‘ crvenim cipelama na petu metalik sjaja koje su se jedva nazirale ispod njezine duge suknje.

Ova 32-godišnjakinja često bira komade modne kuće Valentino koje iznosi bez greške.

No, ni muški dio glumačke postave ‘‘Ferrari‘‘ filma nije podbacio, pa je tako glumac Adam Driver za pojavljivanje na premijeri odabrao nepogrešivu kombinaciju – klasično crno odijelo i bijelu košulju.

Pročitajte još