On je oženio najljepšu ženu bivše Jugoslavije: Ana Sasso pokazala supruga za kojeg se udala u tajnosti

Piše: L. K. P.

Ana Sasso, po mnogima najljepša žena bivše Jugoslavije, oduvijek je osvajala svojom ljepotom i karizmom. Prije 40 godina proglašena je najljepšom Jugoslavenkom, a besprijekornim izgledom može se pohvaliti i danas.

Pamtimo je po kultnoj reklami za bezalkoholno piće Pipi snimljenoj početkom osamdesetih godina, zbog koje je ova harizmatična Splićanka preko noći postala seks-simbol, ali i dio domaće pop-kulture.

Ana je sada na društvenim mrežama objavila fotografiju sa svojim suprugom, hirurgom Hrvojem Tomasovićem i otkrila da su bili na koncertu klape Rišpet u Lisinskom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

– Hvala na pozivnici, hvala na sjajnom koncertu. Bravo, momci. Svi ste briljirali, Ivo zakucao! Uživali smo u svakoj noti, u svakoj pjesmi, svakoj šali, vašim gostima, veličanstvenoj Zorici i vrhunskom Hariju, perfektan izbor. Volim vas i hvala još jednom na svemu, veliki zagrljaj za sve vas i jedan posebni mom rođaku Leu… Porodica je ipak na prvom mjestu, napisala je Ana ispod fotografije s Hrvojem.

Inače, Ana je u maju proslavila 60. rođendan i otkrila je kako je biti u braku s hirurgom.

– Znam mu se ponekad požalim da me ‘nešto pritiska’, na šta mi on odgovori da mi nije ništa. Mogu da kažem da dobro djeluje na mene. Uostalom, morate nešto malo štrecnuti, pa živi smo, zaključila je bivša manekenka, piše Story.hr.

Ana Saso se za Hrvoja udala u tajnosti 2021. godine i to je njen treći brak.

– Mi smo u braku, samo to se ne zna, nije niko uspio da isprati, ali jesmo. Ja sam nikad sretnija i zadovoljnija. Imam partnera koji me poštuje, cijeni, voli, prati, podržava. Šta više da očekujem? To je najvažnije, rekla je svojevremeno.

Pročitajte još