Modna ikona: Lejla Filipović zablistala u kombinaciji bezvremenske elegancije

Piše: I. H.

Lejla Filipović je ljubiteljica bezvremenskih odjevnih komada koje uvijek izgledaju lijepo i u modi. Zbog toga često poseže i za profinjenim kombinacijama sastavljenim od nepogrješivih komada u crnoj boji.

 

Na društvenim mrežama Lejla često dijeli inspiracije za svoje modne igre, a nedavno je podijelila i jednu jednostavnu kombinaciju savršenu za praznična druženja s prijateljima.

 

Bivša misica zablistala je na jednom događaju u Zagrebu u nepogrešivoj kombinaciji sastavljenoj od odjevnih komada i modnih dodataka u crnoj boji.

 

Iako joj nisu potrebni nikakvi trikovi za vizuelno smanjivanje struka niti produživanje nogu, ipak je njen izbor pao na jednostavan model suknje s tim efektom. Tačnije, nosila je crnu suknju visokog struka s dubokim prorezom koji je istaknuo njezine ženstvene adute.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Filipović je suknju sparila s efektnim topom s jednim dugim rukavom koji je razigrao cijelu kombinaciju, a koji je imao efektni prorez na prednjem dijelu.

 

Ispod suknje virile su kožne čizme visokih potpetica, ali i mrežaste čarape koje su cijelom izdanju dale dozu prigušenog seksipila. Cijelo izdanje zaokružila je s decentnim izborom nakita.

Pročitajte još