Kako Momčilo Otašević održava vitku liniju: Kaže da nije neki gurman, ali ovim jelima ne može odoljeti

Piše: L. K. P.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages / Pixsel

Crnogorski glumac Momčilo Otašević za sebe kaže da nije neki gurman i da ga ‘doslovno treba tjerati da jede’ jer zbog mukotrpnih i cjelodnevnih snimanja, često zaboravi. Ipak, ovim jelima ne može odoljeti.

  1. Omlet sa sirom

Ujutro volim omlet. Sad sam uz to uključio i skyr sir jer sam shvatio da on ima više proteina nego druge stvari. Čak sam počeo čitati sastave proizvoda, pazite vi to.

  1. Srednje pečeni ramstek i batat
  2. Voćni Smoothie (napravljen od badema, banana, avokada, mjerice proteina i mlijeka).

 

Osim prehrane, Momčilo vodi računa i o tjelovježbi. Simpatični glumac je za hrvatski Story nedavno rekao da je ’17 puta započinjao s vježbanjem jer je svih prethodnih 16 naglo odustao’. Naravno, našalio se na vlastiti račun.

– Čak imam motiv, al nekako uvijek stanem jer ili imam previše posla, ili ne mogu pronaći vrijeme za trening. Prije par godina sam išao nekoliko mjeseci u kontinuitetu i baš sam se ‘ufurao’ i odmah su se vidjeli rezultati. Tada sam imao čak 86 kilograma što je wow za mene, sada imam nekih 80. Brzo gubim kilograme i uvijek sam bio mršaviji tip.

Mogu jesti jedanput na dan i ne bi ni primijetio, baš me treba tjerati na hranu. Evo preksinoć sam počeo 17. put po redu vježati i super mi ide. Prve upale su tu što je odličan znak. Napravio sam 100 trbušnjaka i pet serija po 10 sklekova. Od aktivnosti inače imam jedino skijanje što je svega 10 dana u godini i to ako imam sreće, kazao nam je Otašević kroz smijeh.

 

Pročitajte još