Kraljica stila: 12 najboljih Severininih kombinacija u 2023. godini

Piše: L. K. P.

Severina se već dugo nalazi na listi najbolje odjevenih u cijelom regionu, a po mnogima upravo ona zaslužuje prvo mjesto. Gdje god se pojavi i šta god odjene, Severina uvijek plijeni pažnju. Svaka njena odjevna kombinacija se analizira i izaziva rasprave.

Kako i ne bi kad je Severina mnogo puta dokazala da se savršeno snalazi u modnim eksperimentima i nema tog odjevnog komada, dodatka ili obuće koji ona ne zna nositi sa stavom i samopouzdanjem.

I ove godine pokazala je kombinacije u raznim stilovima. Nije novost da izgleda fantastično u glamuroznim večernjim izdanjima, ali jednako dobro pristaju joj ležernije i jednostavnije kombinacije.

Primjerice, na jednom ljetnom događanju oduševila nas je u običnom kombinezonu komercijalnog modnog brenda Zara kojeg je spojila sa zlatnim sandalama i kultnom torbom modne kuće Chanel. Severina naprosto zrači čak i u najjednostavnijim kombinacijama i neupadljivim odjevnim komadima.

Naravno, oduševljavala nas je i u spektakularnim scenskim izdanjima poput onog koje je sa svojim timom osmislila za veliki koncert u Osijeku. U haljini koju potpisuje dizajnerica Matija Vuica uistinu je izgledala kao prava diva.

Izvor: zadovoljna.hr

Pročitajte još