Hana Huljić u provokativnom izdanju najavila novosti u svom životu

Piše: I. H.

 

Malena Alba dovoljno je narasla da se mama Hana može ponovo vratiti muzici. To je sad potvrdila i sama Hana koja je na društvenim mrežama podijelila sa svojim pratiteljima da sutra izlazi premijera njezine nove, autorske pjesme:

 

“Sutra u 12 h premijera nove autorske pjesme #Moon 🌝 na mom Youtube kanalu.” – kratka je i jasna objava Hane Huljić Grašo kojom je otkrila da posljednjih mjeseci, otkako joj se život promijenio dolaskom malene Albe, nije mirovala.

 

Pored toga što je bila fokusirana na kćerkicu koju je dobila sa Grašom, Hana Huljić je radila i na novim pjesmama.

 

Nedavno je tako otkrila i kako će uskoro na svom YouTube kanalu objaviti i nove, autorske dječje pjesmice i uspavanke, a je li ‘Moon’ namijenjena najmlađima ili ne, saznat ćemo sutra u podne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Na fotografiji koju je stavila u objavu, Hana pozira u ležećem položaju u crnom topiću na bretele i raspuštene kose.

 

Inače, Hana Huljić Grašo posljednjih sedmica ponovo puni medijske ljestvice i to zbog nagađanja da će nakon malene Albe, ona i Grašo dobiti još jedno dijete, no za sada o tome nema službene potvrde.

I Grašo, ali i Hanin otac, Tonči Huljić, negirali su tvrdnje, ali su naglasili da će se cijela porodica radovati novom proširenju kada za to dođe vrijeme.

Pročitajte još