Osigurala svoje bogatstvo: Adele od supruga tražila da potpiše predbračni ugovor

Piše: I. H.

Prema pisanju stranih medija, Adele je navodno svom novom suprugu Richu Paulu rekla da mora potpisati predbračni ugovor prije njihovog tajnog vjenčanja, a sve kako bi se osigurala i zaštitila svoje bogatstvo od 220 miliona dolara.

 

Kako piše RadarOnline, navodno su bliski prijatelji slavne britanske pjevačice bili ti koji su je savjetovali na to da uopće i razmisli o predbračnom ugovoru. U nevjerovatan iznos od 220 miliona dolara spada i njezin honorar za koncerte u Las Vegasu, prodaju njezina četiri albuma, ali i puno drugih stvari.

Tu su i brojne kuće, među koje spadaju i one u kojima i živi – imanje vrijedno 11 miliona dolara u engleskom West Sussexu te ono na Beverly Hillsu u vrijednosti od 10,5 miliona dolara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Uz njih ima i kuću na Beverly Hillsu koju je 2016. kupila za 9,5 miliona dolara, dvije kuće u Londonu procijenjene na 14 miliona dolara, kao i vila Sylvestera Stallonea u zatvorenom naselju u Los Angelesu koju je kupila 2021. za 58 miliona dolara i na kojoj još uvijek traje renoviranje.

Inače, što se tiče braka s Richom Paulom, o tome se jako malo zna. Adele je samo u nekoliko navrata svog izabranika nazvala suprugom, te je potvrdila da je ‘udata žena’.

Pročitajte još