George Clooney iskreno priznao: Brak s Amal donio mu je sreću, ali i…

Piše: I. H.

Holivudski zavodnik George Clooney dugo nije bio u žiži javnosti kao što je u posljednje vrijeme, a sve zbog promovisanja svog posljednjeg filma. A u svakom novom susretu s medijima otkrije i pokoju novu zanimljivost iz privatnog života.

 

62-godišnji glumac dobro odrađuje promociju svog najnovijeg rediteljskog djela ‘The Boys in the Boat’. Posljednje prikazivanje filma, od kojeg se itekako puno očekuje, održano je u Muzeju moderne umjetnosti u New Yorku, popularnoj MoMA-i.

Upravo je na tom mjestu Clooney imao još jedan susret s novinarima, kojima je sada iskreno priznao kako je tokom braka s Amal Clooney ‘prešao’ magičnu granicu u težini koju je prije uspješno održavao, nakupivši koji kilogram viška.

Je li riječ o još jednom adutu iz rukava koji Amal Clooney ima, da je osim što je uspješna advokatica i borac za ljudska prava odlična i u kuhinji, ili samo uživaju u blagodatima profesionalnog kuhara, nije poznato, no očito se u domu Clooneyjevih itekako dobro jede.

 

Par je inače u braku od septembra 2014. godine, a tri godine kasnije postali su ponosni roditelji blizanaca Elle i Alexandera. Amal nije zapostavila svoju i više nego uspješnu karijeru zbog majčinstva, pa osim što brani i štiti one kojima je to najpotrebnije, radi i kao vanredna profesorica prava na Columbiji.

Pročitajte još