Halle Berry oborila s nogu fotografijom

Piše: I. H.

 

 

Holivudska glumica Halle Berry zagolicala je maštu svojim pratiteljima na Instagramu podijelivši vrlo provokativnu fotografiju. Ova lijepa 57-godišnjakinja zaista izgleda nevjerovatno. Godine su je učinile još poželjnijom, a nove provokativne fotke jasno to dokazuju.

 

 

Proslavljena Amerikanka pozirala je u vrlo smjelom, obnaženom izdanju usred prilično neobičnog pejzaža – na plaži okruženoj ogromnim stjenama.

 

Halle Berry fotografisala se u crnom, čipkastom bodiju sa prozirnim detaljima, naglašavajući svoje zategnute noge i lijep, privlačan dekolte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

Glumica je, također, objavila i fotografiju na kojoj je lice u prvom planu, a tu pokazuje svoj široki osmijeh dok nosi naočale za sunce i bež maramu na glavi.

 

“Više radosti = manje mržnje” – stoji u opisu objave.

 

 

Inače, nije tajna da Halle itekako vodi računa o svojoj figuri, a rezultati su i više nego očigledni. Ona je već godinama unazad posvećena fitnessu i napornim treninzima i oni su postali njena strast.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Uživa u treninzima boksa, a pored toga praktikuje i trčanje, kardio trening visokog inteziteta, trening snage i jogu, a navodno vježba i do četiri sata dnevno. Uz sve to, ova ljepotica ima i specifičan režim ishrane – praktikuje keto dijetu i metodu povremenog posta.

 

Što se tiče privatnog života, ova glumica uživa u ljubavi sa muzičarom Van Huntom, a par je vrlo misteriozan kada je riječ o njihovom odnosu. Ipak, s vremena na vrijeme objavljuju zajedničke fotografije, a rado se pojavljuju zajedno u javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Podsjetimo, Halle ima dva braka i nekoliko ozbiljnih veza iza sebe. Ona je bila udata za bejzbol igrača Davida Justicea, a par se razveo 1997. Poslije toga je od 2001. do 2005. bila sa pjevačem Eric Benetom, a nakon što je on priznao nevjeru, svako je krenuo svojim putem. Slavna ljepotica utjehu je našla u zagrljaju modela Gabriela Aubryja sa kojim ima i kćerku Nahlu, ali je već 2010. došao kraj i ovoj romansi. Tri godine kasnije Halle je razmijenila bračne zavjete sa francuskim glumcem Olivierom Martinezom, a par je dobio i sina Maceoa. Halle je tvrdila da je riječ o velikoj ljubavi, no 2016. su se razveli.

Pročitajte još