Žera proslavio godišnjicu braka: Otkrio detalje sa tajnog vjenčanja

Piše: I. H.

 

Frontmen kultnog sarajevskog benda Crvena jabuka, Dražen Žerić Žera, ove godine je proslavio 15 godina braka.

Mnogi ne znaju da je u bračnu luku s 24 godine mlađom suprugom Barbarom doslovno – uplovio. Na tajnom vjenčanju bilo je tek 20-ak gostiju, a sudbonosno ”da” izgovorio je na brodu blizu Šolte.

”To je bio jedan mali romantičan brodić… Ja sam bio preselio u Split kad je ona počela studirati. Onako sve u tajnosti, i onda smo odlučili tamo i vjenčati se, ne u Splitu nego smo mi išli malim brodićem, okićenim na Šoltu, bilo je prekrasno, nas je malo bilo, 15-ak ljudi, 20-ak je stalo na brod, ma romantika čista, more, galeb…”, prisjetio se Žera.

 

”Pa ja se trudim dok sam živ, pošto sam čovjek u godinama, da dam ljudima što više razloga da vjeruju u ljubav, u lijepe stvari, u dobre stvari, da izađemo iz sivila koje nas okružuje zadnjih 30-ak godina, a srećom imamo ljubavne pjesme, tako da nam to polazi za rukom”, kaže Žera.

 

Upravo na koncertima Crvene jabuke često se dešavaju vjeridbe:

”Nama se to jako često dešava u zadnje vrijeme, zadnjih desetak godina, prije toga nije bilo, valjda je sad to IN, ne znam”, rekao je Žera.

 

A je li se ikad dogodilo da je na toj javnoj vjeridbi neka dama rekla – ne?

”Pa nije, uvijek su rekle da, ali sam bio jednom u Mariboru kad je ona prosila njega iz publike, on jadan ostao šokiran, i to sam doživio”, prisjetio se Žera.

 

 

Crvena jabuka 2023. godinu privodi kraju s osmijehom na licu. Obišli su cijeli svijet.

„Bili smo u Americi, bili smo u Australiji, sad smo se vratili iz Skandinavije, Europa to nam je kuća, tako da to ni ne govorim da je turneja”, rekao je Žera za In Magazin.

A čistu romantiku, Crvena će jabuka prirediti i sarajevskoj publici za doček Nove godine gdje će nastupati zajedno sa Zabranjenim pušenjem, Bombaj štampom i Letu štukama.

Pročitajte još