Ovo je dom Oprah Winfrey od 50 miliona dolara

Piše: I. H.

 

Legendarna američka voditeljica Oprah Winfrey pokazala je djelić svoga luksuznog doma, a koktele je u kuhinji za nju pripremila jedna mlada dama.

 

Penzionisana televizijska voditeljica tokom svoje uspješne karijere zaradila je milijarde dolara, a poznato je da živi u luksuznoj kući u Montecitu koja vrijedi 50 miliona dolara.

 

Oprah je u novom videu, koji je podijelila na Instagramu, pokazala djelić svoga luksuznog doma, tačnije kuhinju, u kojoj je za nju jedna mlada koktel-majstorica pripremala koktele ljubičaste boje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

Njezina kuhinja uređena je u bijeloj nijansi, a osim ormarića bijele boje pomalo rustikalnog stila, pažnju krade i drveni kuhinjski element na kojem se nalazi limeni duboki sudoper i srebrna slavina.

 

Winfrey je već jednom podijelila i video iz svog dnevnog boravka u kojem se nalazi velika polica s knjigama, a sve je uređeno u svjetlijem tonu.

 

Inače, Oprah je nedavno na crvenom tepihu iznenadila svojim izgledom nakon velikog gubitka kilograma. S tim se borila više od decenije, a negirala je tvrdnje da je njezino dramatično mršavljenje rezultat uzimanja lijekova poput Ozempica ili Wegovyja, koji se sve više zloupotrebljavaju u tu svrhu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

“Ne znam postoji li još jedna javna osoba čija je borba s težinom toliko iskorištena kao moja. Jedna od stvari zbog kojih sam se toliko sramila, pa čak i kad sam prvi put čula za lijekove za mršavljenje, u isto vrijeme sam prolazila kroz operaciju koljena i razmišljala – moram ovo učiniti sama jer ako uzmem te lijekove, to će biti lakši izlaz iz svega. Postoji dio mene koji osjeća da to moram učiniti na teži način, da se moram nastaviti penjati po planinama, moram nastaviti patiti i moram to učiniti tako jer ću inače nekako prevariti samu sebe”, izjavila je tada i dodala da joj je jednostavno muka od ideje da je osoba koja je toliko godina bila sramoćena u vezi s izgledom svog tijela.

 

Podsjetimo, već decenijama je Oprah Winfrey najpoznatije voditeljsko ime na svijetu. Njezin show naziva ”Oprah Show” emitirao se od 1986. do 2011. godine i to punih 25 sezona. Tako je stekla stotine poznatih prijatelja i odradila je neke od najpoznatijih intervjua ikad.

Pročitajte još