Lijepa princeza na vojnoj obuci

Piše: L. K. P.

Španska princeza Leonor (18) pohađa vojnu akademiju u Zaragozi zbog koje mora usavršiti svoje vještine skijanja. Princeza je fotografirana na snijegu kako se bori sa skijaškim izazovima te uspješno izvršava zadatke akademije

Pohađanjem vojne akademije Leonor je nastavila tradiciju koju su slijedili i njeni djed i otac. Na jednom od skijališta u Pirinijema Leonor je smještena u smještaju s još dvanaest učenika, a prije prvog treninga dobila je osnovnu vojnu skijašku opremu.

Princeza je fotografirana u maskirnoj opremi na kojoj je ušivena španjolska zastava, a svoju je opremu do staze nosila sama, baš kao svi studenti akademije. Zimska obuka uključivala je i satove skijanja, a Leonor je pokazala svoje vještine na skijama jureći po planinama Španije.

Trenutno je na prvoj od ukupno tri godine koliko traje vojna akademija, a kasnije će ići u pomorsku školu. Tijekom boravka na akademiji ima pravo na 417 eura mjesečno, no odlučila je ne primati plaću.

Iako vojna akademija slijedi strogi raspored tijekom tjedna, Leonor će se moći vratiti kući vikendom ako nije na posebnim obukama.

 

Pročitajte još