Victoria Beckham otkrila šta krije od Davida

Piše: L. K. P.

Odavno je poznata zaluđenost Victorije Beckham modom i kozmetikom. Još je u doba kada je nastupala u grupi Spice Girls stekla nadimak Posh Spice, a ta ljubav traje i danas.

Nekadašnja pjevačica, danas modna dizajnerica od 1999. je u braku s nogometnom legendom Davidom Beckhamom, a sada je i javno priznala koju je to stvar svih ovih godina brižno čuvala od njega. Otkrila je to govoreći o LIČNIM pravilima kada je riječ o beauty rutini.

– Opsjednuta sam svojim obrvama’, rekla je Victoria Beckham u intervjuu za Allure i potom dodala: ‘Moj me suprugu nikada u životu nije vidio bez obrva.’

Koliko daleko ide ta njena opsjednutost otkrila je sama rekavši kako su obrve najvažnije na njenom licu kao i da bi David, da je vidi bez nacrtanih obrva, definitivno tražio razvod braka.

– Kada bi se našla na pustom otoku jedina stvar koju bi ponijela bili bi preparati za obrve’, povjerila se Victoria svojoj vizažistici Lisi Eldrige još 7. DECEMBRA u YouTube videu: ‘Znaš, David me nikada nije vidio bez nacrtanih obrva. Iskreno, mislim da bi tražio razvod da me vidi takvu.’

Pročitajte još