Mašne su modni dodatak ove sezone: Evo kako ih nositi

Piše: L. K. P.

Velike i male mašne ukomponirane u frizuru već su neko vrijeme omiljeni detalj koji rado viđamo u kosi. Na crvenom tepihu vole ih nositi slavne dame, a i društvene mreže preplavile su frizure modnih i beauty influenserica s ovim ženstvenim dodatkom.

Istovremeno romantična i ženstvena, frizura s mašnom proteklih je nekoliko mjeseci jedan od najvećih trendova kad je riječ o posebnijim frizurama. Slavne hollywoodske dame često nose mašnu u kosi na crvenom tepihu, a TikTok i Instagram puni su sjajnih primjera u kojima možemo pronaći inspiraciju za frizuru s mašnom.

Također, frizure s mašnama uklopljene su i u lookove s modne piste, s primjerice revije Simone Rocha na Sedmic mode u Londonu za kolekciju jesen/zima 2023., kao i kod Christiana Siriana, na modnoj reviji za proljeće/ljeto 2024.

Mašna u kosi bit će i odličan dodatak frizuri za novogodišnje prazike, budući da može izgledati vrlo svečano, a možemo ju uklopiti u najrazličitije frizure, od visokih i niskih punđi, repova te raspuštene ili polupodignute kose.

Slatka mašna u bilo kojoj veličini, lako će podići i naše modne kombinacije i dati im retro chic te staviti poseban naglasak na našu frizuru, a među mnoštvom modela možemo birati i materijal, od mekog baršuna, glatkog satena ili svile do glamurozne organze.

Donosimo neke od naših omiljenih načina kako nositi trend frizure s mašnom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobby Eliot (@bobbyeliot)

Pročitajte još