Modni okršaj Aleksandre Prijović i Milice Pavlović: Kojoj bolje pristaje uz karakter

Piše: I. H.

 

Milica Pavlović održala je veliki solistički koncert u beogradskoj Areni gdje je svojoj publici priredila pravi spektakl. Fantastična atmosfera, originalna scena, plesači sa nevjerovatnim talentom, te Milicina energija ostat će publici u nezaboravnom sjećanju. Mnogi su njen performans uporedili sa svjetskim.

 

Foto: Ata Images

 

No, Milica ništa nije prepustila slučaju, pa se potrudila i kad je riječ o modnim kombinacijama, te se čak nekoliko puta presvlačila i na binu izlazila svaki put sve glamuroznija.

Međutim, ono što nije moglo da prođe ispod radara je bezvremenska odjevna kombinacija  Milice Pavlović, slična onoj viđenoj, samo mjesec dana prije, na koncertu Aleksandre Prijović.

 

Naime, sredinom novembra, Aleksandra Prijović održala je koncert na istoj bini, te je kao i Milica sada, nosila crne pantalone u jednom dijelu koncerta.

Za razliku od Pavlovićke, ona ih je upotpunila svečanim sakoom koji je imao svjetlucave detalje.

Milica Pavlović je crne klasične pantalone ponijela sa crnim magičnim korzetom, koji je imao zakačene bijele bisere, te je cijelom izgledu dao jaču dozu ženstvenosti.

 

 

Crne pantalone su, kao i crna mala haljina, bezvremenski komad koji može da se ponese u skoro svakoj prilici, a kome više pristaje uz karakter – Milici Pavlović ili Aleksandri Prijović?

Pročitajte još