Seksi donje rublje za najluđu noć u godini

Piše: L. K. P.

Mnogi dizajneri predlažu ekskluzivne kolekcije te one koje odišu glamurom večeri za posebne trenutke kao što je Nova godina. Donosimo nekoliko ideja koje će vas inspirirati.

Od detalja ističe se čipka, koja je nekada vladala haljinama, no posljednjih 50-tak godina ušla je u svijet donjeg rublja. Brojni brendovi donose svoje ideje, a krajem godine jedna od onih koja vlada tim područjem definitivno je – crvena.

Crna je također atraktivna, no nerijetko je riječ o prozirnim kreacijama i detaljima. Svijet večernjih haljina utjecao je na kreativnost forme i dizajna, ponajprije na području ukrasa, danas je body komad koji nosimo i na neko chic odijelo.

Kad je o inspiraciji riječ, Victoria’s Secret je modna kuća koja je ‘doktorirala’ na atraktivnom donjem rublju. Niz godina imali su modne revije koje su bile gledane diljem svijeta, kao show program, ali i lider u trendovima za sljedeću sezonu. Donje rublje vrijedno scene, kao i detalji poput perja ili ogromnih ukrasa, dio su njihovih veličanstvenih kolekcija. Iako tih revija više nema, inspiracija je tu, ostaje kao moćan podsjetnik na lidera u svijetu donjeg rublja.

Samostojeće čarape savršene su za lepršave večernje haljine, a brojni ih dizajneri predlažu u raznim kolekcijama donjeg rublja luksuznog karaktera.

Koje god detalje predlažu, autori kolekcija vode se za ženstvenim stilovima i naglašavaju siluete tijela.

Pročitajte još