Zavirite u dom Milana Marića u kojem uživa s Bjelinom kćerkom

Piše: L. K. P.

Srbijanski glumac Milan Marić proslavio se ulogom Tome Zdravkovića. On danas uživa u modernom stanu u srcu Beograda. Stan je na poslednjem spratu zgrade, s koje se pruža prelijepi pogled na srbijansku prijestonicu.

Poznato je da je Milan u vezi s Miom, kćerkom Dragana Bjelogrlića.

On je svoj momački dom sredio u modernom stilu, a budući da se nalazi u potrkovlju, kroz velike krovne prozore u stan ulazi mnogo svjetlosti, što ga čini savršenim za uživanje, naročito u lijepim sunčanim danima.

Milan je neko ko zaista voli da mu u prostoru u kojem boravi sve bude tip top, pa ne iznenađuje što se veoma potrudio da mu stan bude kao iz časopisa.

Moderni, minimalistički stil čini ovaj stan mjestom u kojem on rado provodi svaki slobodan trenutak vremena. Kada god za to ima priliku on ovde uživa sa svojom izabranicom Miom.

Iako Milan svoju intimu čuva daleko od znatiželjnih pogleda javnosti, zahvaljujući fotografijama koje povremeno glumac podijeli na društvenim mrežama mogli smo da donekle zavirimo u njegov stan.

Dnevna soba je veoma modernog enterijera, sa velikom prostranom sivom štofanom garniturom koja zauzima centralno mjesto i tabureom od istog materijala.

U uglu prostrane prostorije nalazi se trpezarijski sto i stolice, a iza njih kuhinja koja je takođe uređena u modernom stilu. Glumcu je udobnost na prvom mestu o čemu svjedoče i fotografije iz bračnog kreveta, koji je mjesto za uživanje i odmor koji mu je preko potreban, jer u posljednjih nekoliko godina veoma naporno radi.

Izvor: Glossy.rs

Pročitajte još