Beckhamovi zasijali u novogodišnjoj noći

Piše: I. H.

 

Beckhamovi su novu godinu započeli u velikom stilu. Početak 2024. David i Victoria proslavili su sa svojom djecom priredivši im glamurozni doček Nove godine. Svečanosti su se pokazale kao savršena prilika za članove porodice da pokažu svoje stilove, a svako je bio elegantno dotjeran.

 

Victoria je odabrala haljinu iz jedne od svojih kolekcija, izgledajući sofisticirano u smaragdno zelenoj haljini dugih rukava s nabranim detaljima u sredini struka. David se uskladio s tonovima svoje supruge u tamnoplavom odijelu s bijelom košuljom, odgovarajućom plavom kravatom, smeđim kožnim cipelama i avijatičarskim sunčanim naočalama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

 

Par je na Instagramu podijelio fotografije svojih sinova, 21-godišnjeg Romea i 18-godišnjeg Cruza, kako se smiju uz Davida tokom večere. Braća su izgledala elegantno u bijelim svečanim košuljama i kravatama. Cruz je nastavio svoj stilski niz bež tregerima i crnim sunčanim naočalama s narančastim staklima.

 

Na zabavi se pojavila i Victorijina i Davidova kćerka, 12-godišnja Harper, u crnoj haljini s bijelim zvjezdicama. Romeova djevojka, manekenka Mia Regan, također se pridružila, noseći haljinu boje vina s romantičnim detaljima od crne čipke.

Pročitajte još