Lejla Filipović zablistala u šetnji Dubaijem

Piše: I. H.

 

 

 

Lejla i Tarik Filipović su, nakon proslave 16. godišnjice braka, otputovali sa sinovima u Dubai. Trenutno uživaju u gradu koji privlači brojne turiste, a svoje vrijeme iskoristili su za maksimalnu uživanciju i odmor.

 

Popularna destinacija oduševljava posjetitelje svojom legendarnom modernom arhitekturom, ponudom luksuznih brendova, živahnog noćnog života i mnoštvom atrakcija, uključujući Burj Khalifu i Palm Jumeirah. Upravo to je i oduševilo Filipoviće, što su i pokazali na Instagramu.

Na storijima su pokazali kako izgleda odmor po mjeri poznatog domaćeg para.

Dan su proveli na pješčanoj plaži ispod šarenih suncobrana, a prizor koji je Lejla na Instagramu pokazala izgleda poput kakve razglednice ili filmskog seta. U hladu su uživali i sinovi para, Dino i Arman koji su praznike iskoristili za opuštanje na ležaljkama.

 

Porodica je večer provela gledajući light show, a impresivne kadrove Tarik je podijelio sa svojim pratiteljima.

Ipak, najveću pažnju privukla je fotografija bivše misice ispred nebodera Burj Khalifa, arhitektonskog čuda koje se smatra najvišom građevinom na svijetu.

U dugoj crnoj haljini s prorezom, zanosna Lejla je stala na poznato mjesto za fotografisanje, a jedna se pratiteljica našalila kako je zbog nje poznata građevina pala u drugi plan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Uska haljina brenda Patrizia Peppe sjajan je izbor za večernji izlazak, a upečatljivi izrez daje ovoj elegantnoj haljini i dozu zaigranosti. U haljini koja mami poglede, Lejla izgleda fantastično, a ovaj outfit može se dodati njezinoj kolekciji haljina koje bi mnoge dame voljele nositi ovako dobro poput nje.

Pročitajte još