Nova bosanska snaha podijelila prve fotografije sa svadbe

Piše: I. H.

 

Jedna od najboljih hrvatskih atletičarki i nova bosanska snaha, Sandra Perković, za Novu godinu je izrekla sudbonosno ‘da’ svom dugogodišnjem partneru i treneru Edisu Elkaseviću, a s obzirom na to da je cijela ceremonija bila obavijena velom tajne i skrivena od očiju javnosti, svi su nestrpljivo očekivali prve fotografije vjenčanja.

 

Osim kadrova zvanica i poneke fotografije usputnih prolaznika, napokon smo dočekali profesionalne kadrove koje nam je donijela upravo – Sandra Perković. Tačnije, Sandra Elkasević, kako se zove od udaje za voljenog partnera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Elkasević (@discus70queen)

Lijepa mlada oduševila je podjelom tri prizora sa svadbenog dana te smo imali priliku vidjeti njene spektakularne vjenčanice.

Naime, prvo izdanje u kojem je zablistala je raskošna vjenčanica Matije Vuice vintage šarma. Obilježava je duga, raskošna suknja, gola leđa te chic dugački ‘puf’ rukavi od čipke, prednji dio nalik korzetu i glamurozni visoki čipkasti ovratnik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IVA DUJIĆ (@madebyiva)

Sandra se kasnije preobukla u novu haljinu, ništa manje senzacionalnu. Riječ je o zavodljivoj vjenčanici, kroz koju se naziralo Sandrino tijelo, i koja je bila zaista posebna u prednjem dijelu, kojim se naglasak stavio na dekolte i isklesane trbušnjake proslavljene sportistkinje.

 

No, fotografija koja je plijenila najviše pažnje bila je ona na kojoj je njen Edis na plesnom podiju prima za ruku i romantično ljubi, dok ga ona gleda pogledom ispunjenim čistom ljubavi…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Elkasević (@discus70queen)

Uslijedile su brojne čestitke mnogih poznatih lica, bliskih prijatelja i fanova, oduševljenih njenim raskošnim vjenčanicama i ljubavi koju je par krunisao brakom nakon dugogodišnje veze.

Pročitajte još