Stilski izazov Jelene Karleuše i Aleksandre Prijović: Kojoj bolje stoji ovaj svjetski trend

Piše: I. H.

Aleksandra Prijović je u novogodišnjoj noći nastupala u beogradskom Sava centru, gdje je zablistala pred svojom vjernom publikom u crnoj svjetlucavoj haljini, a ono što je, pored haljine, najviše pažnju privlačilo jeste Aleksandrina nova frizura.

Naime, poznata kao pjevačica koja ne voli promjene ovaj put se odlučila skratiti svoju dugu tamnu kosu.

Foto: Ata Images

“Uništila sam kosu od silnih snimanja i koncerata, pa mi je frizerka savjetovala da je skratim da bi moja kosa bila zdravija, pa ću polako da puštam. Meni je super, nisam neko ko voli da mijenja, ali poslušam kada se neko bolje razumije od mene”, rekla je Aleksandra pred novinarima.

 

Interesantno je da je ovakvu frizuru nosila Jelena Karleuša davne 2017. godine, tada se pjevačica odlučila na bob stil koji je nedavno doživio pravu ekspanziju.

Za razliku od Aleksandre, Jelena često eksperimentira sa frizurom, pa je možemo vidjeti jedan dan sa plavom kosom do poda, drugi dan sa rozim bobom, a već trećeg Karleuša nosi zalizanu kosu do ramena.

Obje pjevačice su fantastično ponijele ovaj svjetski trend, iako Karleuša malo ranije, procijenite sami kojoj bolje stoji.

Pročitajte još