Na koncertnom spektaklu “Express i ja” u “Zetri” slavljena je i ljubav; ovo su parovi koji su izazvali najviše pažnje

Piše: Redakcija

Tema o kojoj još uvijek pričaju i pišu brojni mediji ali i publika, je velika proslava 25. rođendana Grupacije „Avaz” i 800. broja magazina „Express”. Spektakularni koncert održan je u prepunoj sarajevskoj dvorani “Zetra”, a publika je uživala u pjesmama najpoznatijih izvođača sa Balkana.

U maniru velikih zvijezda, zvanice i učesnici su se prošetali crvenim tepihom. Svi odreda dotjerani u elegantna odijela i raskošne toalete. Veliki događaj svojim prisustvom uljepšale su brojne zvanice i učesnici koji su crvenim tepihom prošetali sa svojim partnerima. Mi smo izabrali neke kojima su se regionalni novinari najviše bavili i koji su izazvali posebnu pažnju

Adis Škaljo došao je u pratnjisupruge Amre. U braku su više od godinu dana, a svoju sreću nisu krili ni na ovom događaju, na kojem su se pojavili usklađeno i elegantno obučeni.

_dsc1115

Nakon dueta “Biseri i svila”, sve češće se spekulira da su Rada Manojlović i Haris Berković u vezi. Zvanično vezu ne potvrđuju, a na crveni tepih su došli zajedno. I svojim nastupom zaintrigirali su maštu publici i ostavili sve nas u nedoumici da li su par ili ne.

_dsc1300 _dsc1296

Poznati bh. pjevač Amel Ćurić pojavio se u pratnji svoje buduće supruge Jelene Čabarkapa. Javnosti je poznato da je pjevač nedavno u Barceloni zaručio Jelenu, a par još ne želi otkriti datum vjenčanja.

_dsc1188

Pročitajte još