Haljine i odijela o kojima se priča na dodjeli Zlatnog globusa

Piše: L. K. P.

 

Sezona nagrada otvorena je dodjelom Zlatnih globusa koji ovaj put nisu modno razočarali. Gala večeru nisu propustile brojne glumačke zvijezde, ali i muzičari pa na crvenom tepihu nije nedostajalo holivudskog glamura. Zvijezde su iznenadile u modernim i neočekivanim lookovima.

Neke od kombinacija koje su se istakle su ona glumice Margot Robbie koja je nastavila niz Barbie lookova u šljokičastoj ružičastoj haljini brenda Armani i šalu od tila slične nijanse. Ipak, od boja prevladavala je crvena – za koju neki smatraju da će biti boja 2024. godine pa smo tako mogli vidjeti Danielle Brooks u Moschinu te Juliane Moore u Bottega Veneta kreaciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes)

No, među najljepšima našle su se i nešto nježnije kombinacije poput one Elle Fanning koja je nosila vintage kreaciju Pierre Balmain, dok je Greta Lee zablistala u kombinaciji brenda Loewe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes)

 

Među najbolje odjevenima našle su se i Taylor Swift, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Selena Gomez, Natalie Portman, Hunter Schafer, ali i Rosamund Pike koja je najviše pozornosti privukla crnim detaljem.

Muški stylinzi o kojima svi pričaju su onaj Cilliana Murphyja koji je stigao u klasičnom odijelu Saint Laurent, ali i sasvim suprotan i neklasičan Lenny Kravitz koji je nosio kombinezon kuće Alexander McQueen.

Pročitajte još