Modni okršaj Jennifer Lopez i Jennifer Aniston

Piše: L. K. P.

 

Jennifer Aniston i Jennifer Lopez plijenile su poglede na crvenom tepihu 81. po redu Zlatnih globusa koji su sinoć održani u Beverly Hilton hotelu u Los Angelesu.

Jennifer Aniston ljubiteljica je svevremenske klasike, a na crvenom tepihu često pozira u maloj crnoj haljini. Tako je bilo i na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnog globusa na kojem pojavila s ekipom The Morning Showa u kojoj tumači jednu od glavnih uloga, a koja je bila nominirana u kategoriji najbolje dramske serije.

Američka glumica odabrala je crnu haljinu bez rukava i srcolikog izreza s potpisom talijanskog dvojca Dolce & Gabbanna. Gornji dio haljine bio je priljubljen uz tijelo poput korzeta te istaknuo njenu fit figuru, dok je suknja ukrašena svjetlucavim detaljima vizualno produžila njezinu siluetu.

Izdanje je zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita, a mnogi su odmah primijetili i znatno skraćene uvojke koje neodoljivo podsjećaju na legendarnu Rachel frizuru.

Njena kolegica i imenjakinja – Jennifer Lopez odabrala je vrlo sličnu, no istovremeno i znatno drugačiju haljinu za ovo događanje.

I Jennifer Lopez se odlučila za pripijeni model sa srcolikim izrezom koji ističe ženstvene adute, no odabrala je voluminozniju kreaciju Nicole + Felicia Couturea u nježnoj ružičastoj nijansi.

Haljina je to s predimenzioniranim rukavima ukrašenima ružama i dugim šlepom u kojoj je nemoguće ostati nezamijećen. Izdanje je dopunila efektnim naušnicama i pismom-torbicom. I njoj je porub haljine bio toliko dug da nije bio vidljiv obuće za ovo svečano događanje.

Jennifer Lopez se pojavila na Zlatnim globusima kako bi poduprla svoga supruga Bena Afflecka i njegov film Air koji je bio nominiran za najbolje ostvarenje u kategoriji mjuzikla ili komedije.

Pročitajte još