Zavirite u luksuznu vilu Jennifer Lopez i Bena Afflecka: Zlatne stolice i luster od 100.000 eura

Piše: L. K. P.

Jennifer Lopez sasvim je slučajno otkrila luksuzne detalje iz svoje nove vile u koju se uselila proteklog ljeta sa suprugom Benom Affleckom.

Slavna glumica i pjevačica pozirala je za svoje društvene mreže prije nego što će krenuti na dodjelu Zlatnih globusa na Beverly Hillsu, a nije trebalo dugo čekati da fanovi u pozadini detektiraju nekoliko zanimljivih detalja.

Najveću pažnju privukao je dnevni boravak u kojem se istakao spektakularan masivni kristalni luster zlatnih detalja čija se vrijednost procjenjuje na barem 100. 000 dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

O unutrašnjosti ove skupocjene vile vrijedne oko 70 miliona dolara saznali smo i da posjeduje glomazan kestenjast stol i zlatne stolice, kao prljavobijelu kožnu fotelju za odmor.

Primjetan je spoj modernog uređenja vidljiv u čistim bijelim linijama na vratima, zidovima i drvenom parketu s vintage šarmom uočljivom u starinskih slikama u zlatnim antikvitetnim okvirima te orijentalnom tepihu – čime je postignut dojmljiv kontrast stilova i povećan osjećaj topline u ambijentu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ruže u pozadini bile su u savršenom skladu s raskošnom haljinom Jennifer Lopez brenda Nicole + Felicia. Riječ je o dramatičnoj kreaciji ružičaste boje, voluminoznih cvjetnih rukava i gornjeg dijela u stilu steznika s korzetom te efektnih golemih ruža koje su bile postavljene duž suknje i dugačkog plašta.

Pročitajte još