Modni duel Margot Robbie i Emily Blunt na crvenom tepihu

Piše: L. K. P.

Nakon nedjeljne dodjele Zlatnih globusa, holivudske dame nisu trebale dugo čekati na novu priliku za modno blistanje na crvenom tepihu.

Guvernerove nagrade obilježile su glavne zvijezde ovogodišnje sezone nagrada poput glumica Emily Blunt i Margot Robbie, koje su na dodjelu stigle u kreacijama koje nevjerovatno liče.

Nakon što je na nedjeljnoj dodjeli Zlatnih globusa zablistala poput Barbie iz 70-ih, australska zvijezda na Guvernerovim nagradama igrala je na kartu elegancije u pripijenoj haljini crne boje, sa zanimljivim dizajnom dekoltea i torza u znaku proreza.

Ovaj zavodljivi detalj dodatno je istaknut srebrnim naramenicama koje su protezale do bokova, a za haljinu sličnog dizajnerskog rješenja odlučila se i zvijezda filma ‘Oppenheimer’.

I dok haljinu Margot Robbie potpisuje francuska kuća Celine, za kreaciju Emily Blunt pobrinuo se mlađi brend Miuccie Prade.

U poređenju s crnom haljinom zvijezde filma ‘Barbie’ zaradila je zahvaljujući srebrnom detalju nalik svjetlucavoj, masivnoj ogrlici koja se pružala do torza.

Pročitajte još