Pet zimskih must-have komada za ugodan dom

Piše: L. K. P.

Nema ljepšeg osjećaja od ušuškavanja ispod jorgana, uz toplu čokoladu i omiljeni film, dok napolju pada snijeg. Čak iako su praznici iza nas, ovaj osjećaj želimo da zadržimo što duže, te otkrivamo 5 načina da ove zime sačuvate toplu, udobnu i cozy atmosferu u domu.

Pokrivači s printom

Pokrivači i deke su apsolutni must-have za udoban i topao enterijer. Debeli pleteni, mekani i drugačije dezenirani pokrivači takođe su odličan način da dodate dubinu prostoru, čineći ga promišljenijim i privlačnijim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yasmin (@holayasmin_)

Mirisne svijeće

Mirisne svijeće su još jedan apsolutni must za postizanje cozy vajba koji želimo. Lijepa svijeća (posebno ona sa drvenim fitiljem) ne samo da čini dekor magičnim, već (i najvažnije) doprinosi atmosferi diskretnim svjetlom, prijatnim mirisom i pucketavim zvukom.

Tepisi

Ništa neprijatnije zimi od hodanja po hladnom, golom podu. Zato su tepisi neizostavan dio. Baš kao i sa pokrivačima i dekama, tepih s modernim dezenom dodat će dubinu, ali i toplinu i autentičnost prostoriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NISI (@nisi)

Korpe za odlaganje

Prostor za odlaganje je dragocjena stvar, pogotovo kada živite u malom stanu: stoga, pronalaženje stilizovanih načina za ”skriveno” odlaganje je od suštinskog značaja. Korpe od ratana dodaju rustičan i topao osjećaj svakoj sobi i savršene su za skrivanje “neprivlačnih” proizvoda u kupatilu (kao što su dodatni toaletni papir) ili odlaganje pokrivača, peškira i posteljine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STUDIO HAFNIA (@studio_hafnia)

Dekorativni jastuci

Kada govorimo o nezaobilaznim dekorativnim elementima za udobnost, ne možemo zaobići jastuke! Rasuti po krevetu ili sofi neće stvoriti samo savršeno gnijezdo za uživanje, već će tvoj prostor učiniti stylish kao iz časopisa.

Pročitajte još