Soap nails: Najsjajnija manikura koja će obilježiti 2024., a pristaje svima

Piše: L. K. P.

Ako ste u potrazi za novom manikurom, uzmite u razmatranje soap nails – stil koji viđamo posvuda. Iako neki trendovi noktiju za 2024. pozivaju na maksimalizam s upečatljivim tehnikama poput 3D noktiju i jarkih i tamnih nijansi, soap nails su suptilna alternativa smještena na drugom kraju spektra.

Obuhvaćaju syrup nails, lipgloss nails, quiet luxury nails, cloud nails i ostale slične stilove koje obožavaju ljubitelji minimalizma.

Šta su soap nails?

Jednostavni dizajni manikura, samo bolji i sjajniji. Tako bismo opisali soap nails trend. Kako bi vaši soap nokti izgledali kako treba, najvažnija je dobra manikura, odnosno priprema. Nokti moraju biti čisti, podrezani i isturpijani, a neće škoditi ni omekšavajući piling. Nude nokti sa sjajnim nadlakom noktima daje gotovo mokar izgled. Osim nude nijanse, možete isprobati sve suptilne bež, bijele i ružičaste nijanse. Manikuru možete završiti i s nekim suptilnim dizajnom noktiju ako želite. Najčešće se biraju suptilne, čiste nijanse poput oštre bijele ili pjenaste bež boje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateja Novakovic (@matejanova)

Kako postići soap nails?

Budući da je ovo manikura ekvivalent no makeup makeup looku, baza je važna. I, baš kao što ne možete postići no makeup makeup look bez većeg angažiranja oko njege kože, soap nails zahtijevaju da svojim noktima pružite pravi spa. To znači da nokte i zanoktice namažete uljem za nokte kad god možete i potrošite više vremena na pripremu nego na lakiranje kada je u pitanju sama manikura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Diogo (@paintedbyjools)

Dobra vijest kod ovog trenda je ta da je vrlo jednostavan za postići. Tako da ne morate ići u salon za nokte, osim kao baš ne želite, kako biste postigli ovaj izgled. Evo i kako. Najprije dobro očistite nokte od prethodnog laka i ispolirajte ih. Zatim uredno podrežite grube zanoktice i turpijajte kako bi nokti bili lijepo simetrični. Nakon što su u dobroj formi, tada im možete dati dodatni sjaj lakiranjem ultra sjajnog laka i gornjeg sloja. Možete odabrati potpuno prozirni ili onaj u ružičastoj ili mliječnoj nijansi. Boja je manje važna od sjajnog finiša. Za kraj, htjet ćete osigurati da su vaše ruke imale isti tretman, tako da će vam tretman šećernim pilingom nakon kojeg slijedi hidratantna krema za ruke ili maska dati najmekšu kožu u kombinaciji s besprijekornom, trendi manikurom.

Pročitajte još