Angelina daje izjave policiji: Šta se dešavalo u avionu Brad Pitta?

Piše: Redakcija

Četiri sata je Angelina Jolie na pitanja istražitelja iz FBI –a o tome šta se dešavalo tokom incidenta u privatnim avionu Brada Pitta.

Naime, Brad je osumnjičen da se u alkoholiziranom stanju ponašao verbalno agresivno i nasilno prema njihovom sinu Madoxxu (15) tokom leta 14. septembra ove godine. Angelina je zahtjev za razvodom podnijela samo dan poslije.

Nakon što je anonimni svjedok prijavio incident, FBI se uključio oglasivši se nadležnim jer se događaj desio u avionu i iznad tla.

Kako je izvor rekao medijima: “Agenti su željeli razjasniti sve šta se u avionu dešavalo od polijetanja do trenutka kada je avion dotakao tlo. Angelina je u potpunosti sarađivala.”

Insajder u ovom je dodao da će “FBI slučaj istraživati tokom narednih nekoliko sedmica. Nakon toga, oni će “slučaj prezentirati tužitelju, koji će ocijeniti da li podići optužnice. To bi sve moglo trajati sedmicama.”

I Angelina i Brad će sve učiniti da izbjegnu suđenje. Insajderi kažu: “Niti jedna strana ne želi na sud jer sve što policije otkrije biće pred očima javnosti. To bi bilo loše za cijelu porodicu.

“Maddox nije nije povrijeđen i neki svjedoci kažu da je Brad prema dječaku bio nepažljiv,” rečeno je kasnije.

U međuvremenu, potvrđeno je da Državna služba za djecu i porodicu proširila svoju istragu na Brada.

Angelina, Brad i njihova djeca – Maddox, Pax, Zahara,, Shiloh, i blizanci Knox i Vivienne – svi su dali izjave istražiteljima i TMZ tvrdi da socijalni radnici sada proširuju istragu na druge potencijalne incidente.

Angelina i Brad su usaglasili plan brige o djeci, te je Angelina dobila privremeni starateljstvo nad djecom, dok je Bradu dopušteno da ih da posjećuje, ali pod nadzorom terapeuta.

Izvor: MSN

Pročitajte još