Ovako je Jelena Đoković izgledala prije nego što je prestala da jede meso

Piše: L. K. P.

Novak i Jelena Đoković vode računa o zdravlju i izgledu. Osim redovnih treninga, slavni bračni par pažljivo bira namirnice koje će se naći na njihovom meniju.

U domu Đokovića već godinama se pripremaju veganski obroci kojih se pridržava cijela porodica, međutim, kada je stara fotografija osvanula na internetu izgled Jelene Đoković našao se na meti komentara.

Da li je izgled Jelene Đoković bio bolji dok je jela meso ili danas, kada koristi alternativna rešenja je pitanje koje je pokrenulo pravu debatu na društvenim mrežama.

Iako većina smatra da Jelena izgleda kao milion dolara, bilo je i onih koji kažu da je ranije imala ljepše tijelo, da je bila zdravija i jedrija.

Istini za volju, Jelena je vidno smršala, međutim, ako se u obzir uzme činjenica da je rodila dvoje djece i da je zbog njih stalno u pokretu, mora joj se odati priznanje za savršenu figuru koju godinama održava.

Podsjećanja radi, Novak i Jelena još od srednjoškolskih dana uživaju u ljubavi koju su 10. jula 2014. godine krunisali brakom, a centar njihovog svijeta su sin Stefan i kćerkica Tara.

Pročitajte još