Slavna glumica Hollywood zamijenila farmom: Vozi traktor i sadi povrće

Piše: L. K. P.

 

Američka glumica 51-godišnja Jennifer Garner odlučila je pobjeći od gradske vreve, zasukati rukave i živjeti na farmi na kojoj sama uzgaja voće, povrće te se brine o domaćim životinjama. Ova je glumica ranije živjela u Los Angelesu, a sudeći po njenoj odluci, grad ‘anđela’ i njegova ubrzanost življenja joj nikako nije odgovarala. Ona promovira pravilnu prehranu djece, a suosnivačica je organske hrane tvrtke Once Upon a Farm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Naime, Jennifer je odlučila živjeti na farmi gdje je i njena majka Patricia English Garner odrasla, a dok je bila mlađa je također bila povezana s prirodnom tako da je farmu često posjećivala i pecala u obližnjem ribnjaku gdje i danas u potpunosti uživa.

Glumicini baka i djed kupili su farmu 1936., a riječ je o imanju s 20 hektara. U to vrijeme nisu imali ni struje, a ni vode. Za dvosobnu malu kuću djed i baka platili su u to vrijeme samo 700 dolara, piše The Oklahoman.

Malo po malo širili su imanje, a ondje su uzgajali razne kulture. Jenniferin djed preminuo je 1962. godine. Glumica je 2017. odlučila uzeti stvari u svoje ruke te ju je otkupila od svog stria, a dopustila je i da njegova obitelj nesmetano nastavi brinuti o zemlji s njom. Kada je kupila kuću tada je bila u braku s Benom Affleckom, a s kojim se vjenčala 2005. te razvela 2018. godine.

Pročitajte još