Cranberry nails: Najljepša crvena manikura koja se nosi ovih dana

Piše: L. K. P.

Ne postoji ništa što volimo više od isprobavanja najnovijih trendova manikura. Jedan od najboljih koji se nedavno pojavio su nokti boje brusnice. Nijansa je brzo postala popularna među trendsetericama, a slavne osobe poput Alix Earle i Selene Gomez isprobale su trendi manikuru.

Podsjećajući na brusnice, ova zabavna nijansa ima hladne podtonove i, često, simpatičan svjetlucavi štih. To je univerzalna nijansa koja dobro stoji gotovo svima, a sviđa nam se ideja da je uparimo sa zlatnim nakitom kao što su prstenje i narukvice kako bi još više došla do izražaja. Osim toga, ova nijansa odgovara svakom godišnjem dobu.

Cranberry nokti su upravo ono što zvuče – manikura u boji identičnoj popularnom voću. Oni su bogati, svijetli i hrabro crveni. Cranberry nokti su trend inspiriran bogatim crvenim tonovima brusnice. Iako boja može varirati, ona općenito utjelovljuje hladnu crvenu nijansu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Tran (@amyytran)

Ako ste ljubitelj crvenih noktiju, vjerujte nam kada kažemo da trebate isprobati nokte boje brusnice. Umjesto duboke boje vina ili čak svijetle crvene jabuke, nokti boje brusnice nude više hladnog tona koji nije samo laskav nego i super zabavan.

Crvena je uvijek dobra opcija za lijepu boju, a sviđa nam se koliko su laki za održavanje nokti u boji brusnice. Odlični su tijekom blagdanske sezone, ali planiramo ih nositi tijekom cijele godine. Odgovaraju svakoj odjeći, bilo kojem tonu kože i bilo kojem obliku!

Ako imate kratke nokte, ova manikura će vam odgovarati, a ako više volite oblik badema ili čak oblik lijesa, također će izgledati fantastično. Samo vodite računa o zdravlju svojih noktiju i redovito koristite ulje za zanoktice i kremu za ruke kako biste bili sigurni da su vaše ruke i nokti hidrirani i zdravi.

Pročitajte još